Poľsko - Srbsko 3:0 pred 62.000 divákmi

31.08.2014 Celý región

A-skupina (Varšava):
Poľsko - Srbsko 3:0 (19, 18, 18)

Zápas trval: 75 minút, rozhodovali: Loderus (Hol.), MOKRÝ (SR), 62.000 divákov.
Poľsko: Zagumny 1, Winiarski 14, Wlazly 12, Mika 11, Klos 7, Nowakowski 7, libero Zatorski (Konarski 1, Drzyzga 0). Tréner: S. Antiga.
Srbsko: N. Kovacevič 5, Podraščnin 4, Nikič 3, Jovovič 0, Atanasijevič 11, Lisinac 8, libero Rosič (Petkovič 1, U. Kovačevič 1, Ivovič 4). Tréner: I. Kolakovič.
 
"Moje pocity sú jednoducho úžasné! Emócie so mnou lomcujú ešte aj pár hodín po zápase - cez zápas sme to samozrejme museli v sebe potlačiť. Kvalita stretnutia nebola zrejme najlepšia, ale myslím, že o to ani tak nešlo. Atmosféra bola priam elektrizujúca. Žiaľ, ako rozhodcovia si to nemáme veľmi možnosť vychutnať a v podstate počas stretnutia to ani až tak nevnímame - tie pocity sa dostavia až po skončení, keď to dobre dopadne a všetci naokolo ťa tľapkajú po pleciach. Mal som možnosť rozhodovať viacero stretnutí s divákmi nad 10.000, toto však bolo niečo úplne iné. Kiežby každý rozhodca mal možnosť písknuť si takýto zápas. Je to síce veľmi zaväzujúce a tlak je o to väčší, ale s tým sa musíme nejako vysporiadať. Zápas sledovali mnohí funkcionári, vrátane nášho prezidenta, Ľubora Halandu, mal som možnosť mu teda aj osobne poblahoželať k šesťdesiatke, dúfam, že sa za mňa nemusel hanbiť," povedal po zápase Juraj Mokrý.
 

Vyberte región